top of page

Information

SHK Cupen är en cup som kommer spelas den 28:e December i PEK Hallen mellan spelare som spelat i SH eller SHK just nu eller tidigare. Lagen som kommer delta är 00 talet, 90 talet A, 90 talet B, 80 talet samt 70/60 talet. Matcherna kommer spelas 2x10 minuter (Se Spelschema för mer information kring matcherna). 

Två regler som är viktiga är att det inte är tillåtet att tacklas och inga slagskott får utföras. Vi ser helst att man använder full hockeyutrustning.

Det kommer att finnas möjlighet att gå en tipspromenad i PEK Hallen där det blir en fin vinst från ICA Torget i Skärplinge. 

Det kommer att finnas en skottramp med olika tävlingar så som "speed shooting samt prickskjutning. 

Cafeterian kommer vara öppen hela dagen. Vi kommer köpa in mer "matiga" saker för dom som vill äta lunch i Fiket Pucken.

Finalen spelas klockan 16:30 och det är då vinnaren på tipspromenaden kommer att presenteras.

 

Efter finalen så är det fest på Hornbergagården i Skärplinge. Dörrarna öppnas för personerna som köpt Mat + Festbiljett klockan 17:30. Vi siktar på att ha matserveringen runt klockan 18:00 - 18:30. Vid klockan 21:30 öppnar vi dörrarna för de personer som köpt Festbiljett. Biljetter till detta evenemang köps ENDAST via hemsidan. Kom ihåg att dryck medtages själv och att vi har en åldersgräns från 18 år efter 21:30. Vi kommer då även ha våran egen Hampus Wiberg vid DJ båset där han kommer ta oss igenom natten med härlig musik.

bottom of page